Menyer 18 mars
Restaurang Baptista
Restaurang Baptista kör på en klassisk trerättersmeny i miniformat. Hur spännande!? Det här kan bli hur bra som helst. En fräsch starter med sydamerikansk räkceviche, till den odödliga favoriten Black & White och på stopptid en jordgubb- & rabarbertrifle som antagligen smakar lika bra som den sommaren som ligger framför oss. MUMS!
Bullseye Saloon
Bullseye Saloon sätter den mitt i prick och bjuder in till ”Husets favoriter".
Hela två utsökta smårätter - olika sorters burgare och taco med trancherad ryggbiff och argentinsk chimichurri i slider-form.
Har ni hört talas om Sliders? ”Vi vet...” suckar några - ”Va-då!?” utbrister andra. Enkelt förklarat är det hamburgare i miniformat. I detta fall även taco. Etymologisk förklaring: De är så små att de sägs slajda hela vägen ner i magen! Vi längtar.
Joan's
Red Brick Pub
Anglofiler - se hit! Vem älskar inte att hänga på en engelskinspirerad pub med stor variation av olika ölsorter? Red Brick på klassiska fabriksgatan bjuder antingen på fräsch rostad jordärtskockssoppa eller friterad fish & chips med husets remoulad, grillad citron samt krispig grönkål - DU väljer. Oavsett bjuds du efteråt på smarrig tårta. Tips! Passa på att fråga vad de har i kranarna - cheerio old chap!
Daisuke
Sushisugna? JAAA! Kockarna på Daisuke vässar sina knivar och lagar till de finaste små färgsprakande bitarna på lördag. Här bjuds det på laxnigiri, pankofriterad räka samt makirulle fylld med lax, crabsticks och krispig gurka. Med få ingredienser och influenser från världen över bevisar Daisuke att man kan uträtta stora ting. PS. Räkchips utlovas!